За много хора да се погрижат за здравето си означава да

...
За много хора да се погрижат за здравето си означава да
Коментари Харесай

Как да измерим теглото си правилно

За доста хора да се погрижат за здравето си означава да щурмувате Гугъл с въпроси по отношение на това по какъв начин да се стегнат и да останат във форма.

Много от отговорите, които се появяват, се съсредоточат върху загубата на тегло - тъй че първото нещо, което би трябвало да знаете е: 100% наред е да обичате тялото си и все пак да желаете да отслабнете.
 14 най-хубави метода за бързо изгаряне на мазнини и загуба на тегло  14 най-хубави метода за бързо изгаряне на мазнини и загуба на тегло  14 най-хубави метода за бързо изгаряне на мазнини и загуба на тегло  14 най-хубави метода за бързо изгаряне на мазнини и загуба на тегло
Загубата на тегло и позитивното усещане за тялото ни не се изключват взаимно. Положителността обаче се крие в това по какъв начин си поставяте желанията и задачите си, с цел да бъдете най-доволни.

Един от методите да практикувате холистично здраве е да имате положителна " връзка " с кантара. Когато става въпрос за поддържане на здравето, в никакъв случай няма един способ за премерване. Разчитането само на кантара е повода, заради която той получава неприятна известност и толкоз доста хора се тормозят да мерят тежестта си. 

Все отново претеглянето може да бъде мъчно. Какъв тип кантар трябва да си вземете? Трябва ли да се претегляте, в случай че се пробвате да изградите мускули? Променят ли се разпоредбите, в случай че просто се пробвате да отслабнете? С други думи, какъв тъкмо е верният метод да се претеглите?

Тази публикация е тук, с цел да отговори на въпросите ви. Вижте в галерията ни кой е верният метод да се претегляте на кантар и по кое време кантарът по-скоро не е за вас:
 Как да измерим тежестта си вярно (и по кое време да зарежем кантара)  Как да измерим тежестта си вярно (и по кое време да зарежем кантара)  Как да измерим тежестта си вярно (и по кое време да зарежем кантара)  Как да измерим тежестта си вярно (и по кое време да зарежем кантара)
Важно е да запомните, че въпреки кантарът да е потребен метод да прецените напредъка си, той в никакъв случай не е единственият метод. Част от вярното претегляне е да осъзнаете, че цифрата на кантара не всеки път споделя всичко.

Ако решите да се претегляте един път седмично, инвестирайте в умна везна, която ви дава доста повече информация от тежестта ви, като % телесни мазнини и мускулна маса, само че също по този начин проследявайте напредъка си и по други способи.

Има доста други способи да ревизирате с изключение на кантара - енергийните ви нива, какъв брой стегнати са облеклата ви и проследяване на храната и упражненията.
 6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване  6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване  6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване  6 навика, към които би трябвало да се придържате, с цел да нямате отпусната кожа след намаляване
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .

 

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР